Monday, 18 January 2010

ape yang best

Salam
ape yang bestnya tinggal, bekerja dan hidup di Langkawi?
kerana dapat buat banyak aktiviti seperti
berkelah :)

aku menyumbang spageti untuk perkelahan ini
(walaupun hausmetku fai tak suka makan spegeti, aku paksa)
spegeti ai ni pedas ok, taste melayu. taruk cili api laaaaa :D

time berkelah, kanak-kanak la yang paling hepi sekali

foooooood
bak kata fai. g pantai je gemuk

self portrait fai and i.
fai kata topi aku memang buat aku nampak macam
pelancong jepun muallaf. uiks? :P

budak budak yang bergaduh dengan ibunya tanak naik dari air
"mak, kami tanak balik g!"



best kan?
hehe. oklah, walau di mana pun kau tinggal, posting, tak kirelah hulu pun.
just bersyukur.
tak kiralah kat mane pun, kalau kau orang tahu ape nak buat, then kau orang join aktiviti, or plan ape, mesti best punye.
tempat yang tak de pape pun bleh jadi happening tau.
berkelah kat depan rumah pun bleh jadi best!

(bukan kat kota raya je happening tau!)
selamat menghappeningkan hidup dan tempat tinggal anda

7 comments:

Md Zaini Zulkufli said...

hap hap happening!!! bang bang boom!
huhuhu..bestnya dpt g berkelah..

Md Zaini Zulkufli said...
This comment has been removed by the author.
k3ma said...

hmmm... seperti cart yg semakin bosan dgn london,
aku pulak dah makin bosan dgn kotaraya..
same things over n over. sick of it.
makan, shopping, movies...bla bla bla..

u blik cecepat, kita p extreme park. wokeyh? eh, u nak skate kan? settttt~

ini blog wirdah said...

langkawi?sangat best.syurga cokelat.hahha.itu je yg mahu :)

Eija Talib said...

Miss Nani..hi! =) ai nak pegi Langkawi. Ai nak dok hotel dalam town. Tapi budget ai kecik. Rm200. Bole dapat ke? Wakakkakakakaak.. Please advise! TQIA

Hannanika Chan said...

@kak ija: yes yes. you can get hotel lower than 200 per night, at the heart of the town, and, ada yg jauh sikitttt je tp still in town. check out website ni.

http://www.booking.com/city/my/kuah.html?aid=306395;label=my-kuah-QTM6x9LkGqn74BIdGxgLmQS4208726009;ws=&gclid=CPr-hLnwv58CFQ0upAodVGjWzw

kalau kak ija nak i tlg pape, or nk i tlg bawak g mane2, just PM me k?
hannanika@gmail.com

Eija Talib said...

Thx Miss Nani! =)

mi amor

Daisypath Anniversary tickers