Thursday, 4 November 2010

dalam diam

salam
aku agak diam dalam persediaan 2011. huhu.
tapi nak cakap yang tarikh kenduri Kuala Nerang is confirmed 2 June 2011. InshaAllah.
hari Khamis, yeah, i Know, tapi cuti sekolah and my friends cakap benda tu common di Kedah. Zainida pun majlisnya hari Rabu. lega la jugak bila ada geng :)

Progress Terkini Saya? :
MUA Nikah - booked
MUA Reception  Ampang - booked
Catering - Tomorrow
OP Nikah and Reception Ampang - booked
Doorgifts - Sudah Survey oleh mama dan sudah memesan (I sangat suka idea doorgifts I, and mama pun setuju sangat, thanks to my colleagues yang bagi suggestion) ------> nanti br nak reveal.

that explains why duit banyak dah spend. Book harus deposit duit ye kawan-kawan, tak main la setakat email n SMS ye. Sekarang ni based on sape depo duit dulu dia dapat dulu. Bagi saya yang penakut kehilangan MUA dan OP kegemaran saya, saya dengan cepat bertindak. Kawen kat KL ni tak bleh last minit. Even Unaisah Azlan pun dah fully booked sampai September 2011. sobs. melepas :'( so, don't u people dare say i ni excited terlebih and it's too early for me to do this. kamu boleh lihat sendiri buktinya. I hampir kehilangan OP tau sebab ada orang nak tarikh tu juge, tapi Alhamdulillah i deposit duit dulu :)

tapi Alhamdulillah, setakat ni, walaupun ada halangan dan cabaran semuanya masih ok. belum masanye nak kalut lagi. awal lagi.

ape pun saya ucapkan selamat menjadi sibuk kepasa b2b 2011 dan selamat ke puncak pd b2b 2010 yang akan kawen nov & dec ni :)

5 comments:

ada van de kamp said...

OP & MUA tu apa ye kak nani? sy x tau huhu

nani said...

oh...hehehe ni terms b2b, lupe pulak my readers ada junior2 tesl ku :P
OP - official photographer
MUA - makeup artist

:) ngehehe

Arysha Ismael said...

separuh dah siap!!yada yada yada~~

nani said...

huhuhu, terpaksa babe, KL ni kalo last minute mmg akan terlepas. and rasanya catering murah idamanku pun akan terlepas :( kene cr yg len

Arysha Ismael said...

babe..belah mat june 02..side ko date bila ek?hahah masih ada masa nk adjust..abah aku murah ati tanya..ada concern apa2 x..

mi amor

Daisypath Anniversary tickers