Tuesday, 3 June 2008

i've been tagged :D

7 Fakta tentang saya.


  • seorang yang akan terus mencintai org yg dicintai walaupun hati menjadi terbazir dan sia-sia, dan tuhan saya adalah in the top list saya, krn saya tahu hati sy tak akan terbazir dan sia-sia dalam menyintai tuhan saya yg maha esa
  • seorang wanita yang tak kuat iman terhadap cokelat dan cheese
  • seorang yang suka menulis akan tetapi kdg2 hangat2 tahi ayam
  • sgt bercita-cita tinggi, walaupun belum habis lagi degree yg enam tahun panjangnya
  • seorang yang membenci bahawa fakta yang dia akan jadi guru bahasa inggeris itu hanyalah sementara dalam hidupnya..dia mahu lebih dari itu
  • seorang yang tidak pandai marah, hanya tahu buat muka sahaja
  • seorang yang tak lari dari suka bergosip, saya hanya berdoa semoga tuhan kuatkan iman saya dari gossip dan mengata orang, dan saya harap tidak ada orang suruh saya dengar gosipnya lagi
7 Perkara menakutkan saya.
  • sy tidak dapat menyempurnakan tugasan sebagai khalifah Allah :(
  • org yg sy syg meninggalkan sy
  • memandu kereta manual gen2 yang diberi oleh proton kerana savvy kami tak siap lagi..akan tetapi sy sudah dapat mengatasinya dan berjaya memandu kereta manual..
  • gagal mendapat pointer yang cantik
  • hantu..walaupun tiada sy tetap takut
  • perogol, perompak dan apa2 yg jahat lah..sy balik kerja malam..huuuu
  • org kata sy ni gemuk..takut lah
7 Lagu buat mase sekarang.
  • 11 january - gigi
  • cinta dalam hati - ungu
  • lagu2 leona lewis
  • i'll be - daniel mccain
  • letters to you - finch
  • your sweet 666 - HIM
  • stop and stare - one republic
7 Perkataan yang saya selalu sebut.
  • mende?
  • yo yo o
  • hello, may i help you (keje kedai cd ma)
  • ade ke?
  • i love u :D
  • ahaks
7 Perkara amat bernilai.
  • Agamaku ..
  • Family
  • Md Zaini
  • Sahabat2ku yang tersayang
  • bilik aku..khas for me :D
  • my books..books..books..
  • my knowledge :D
7 “Pertama Kali” dalam hidup saya
  • berlakon di tingkatan 4.. looking for a rain god
  • gi genting untuk makan sushi king sem lepas..aku taknah g
  • terasa bahagia bersama si dia
  • kerja kedai video..best :D
  • makan di chilis..sgt sedap, tp sy tak mahu lagi :)
  • Jawab tag. This is the 1st time i've been tagged.
  • naik bus rapid haha
7 Blog yang dipilih…

2 comments:

Md Zaini Zulkufli said...

ooo..dia takut hantu..hehe
bleh aa kacau nnti :p
erm..xkan first time kamu nek rapid kl?

lehrerin said...

wahh..pls lah! pnat aku mngontrol perasaan kembang "dipilih"!
hahaha...

mi amor

Daisypath Anniversary tickers