Wednesday, 1 April 2009

entri tak betul

kan senang kalau jadi cikgu macam telan pil
telan ja, sakit lega

kan senang kalau hidup tak payah ambil berat pasal
duit, gaji, hutang, pinjaman, sengsara, insurans, cukai

bodoh la
kalau nak senang je hidup baik mati

mati tu sedih, tapi susah lagi kalau hidup
kalau dah tak reti bersusah tu
kalau nak senang je
manja manja

memang kau nak mampus.













bodoh la entri ni.
tak betul.
aku malas pikir.
(padahal mood ok je)
haha.

buang masa la sape yang membacanya


oklah. aku nak tunjuk artwork aku dalam kelas tadi hasil daripada kebosanan.
eva cakap aku sesat amik tesl. patut amik art design or creative design. huh. aku memang sesat. orang kata aku shud amik sains sukan. tapi aku amik tesl. aku shud amik creative design tapi aku amik tesl. aku sesat ke?
hm. yang penting aku bley multitask. alah, boring la kalo boleh buat satu bende je kan?
masa masih ada, masih banyak pilihan, masih banyak peluang
selagi nyawa dikandung badan
selagi tuhan tunjukkan jalan
selagi kudrat di tangan
selagi tuhan izinkan

hmm. cikgu pelbagai guna. boleh la..

11 comments:

gda Mokhtar said...

i dont blame u for drawing that in class, u should see the scribbles on my paper! lecturer takkan prasan, muka aku kan sentiasa konfiden + konon2 pay attention...lol

Hannanika Chan said...

@gda. haha. sekarang masa untuk hilang fokus!

Mr Daha said...

wah~! terer gak kak nani design.. leh la design blog la pasni.. :P

-itu gadis- said...

kak2..jom masuk kelas seni..huhuu

Md Zaini Zulkufli said...

cantiknya :) berbakat nih..huhu

Arysha Ismael said...

pasepa dulu xjoin amik seni time spm..meja byk je kosong agi..beratus2 meja..kami guna 4 ja..aku,kema,dyana ngan thilip..the rest tuh koosng ja..hahahhaa.nyway mmg kreatif la babe..

Hannanika Chan said...

@daha : haha. sy guna manual je. nak design blog kena guna tablet. adik i ada la tablet. nak beli mahal :P
@ gadis : huhu. teringin gak masuk kelas korang!
@ encik mat : mekasih sayangku!
@ kchah : hehehe. dul malu jek nak amik seni. i pun tatau nape. huhu. nanti lah aku jual artwork :P hehe perasan bagus je :P

Arysha Ismael said...

malu pulak..hahaha.kan dah..time tuh kami xcukup geng je..leh conquer satu dewan..hihihi..abis ngan hair dryer pun ade jugak,,hihihi..windu kat ang..aku stress..bila aku stress aku nk lepak ngan kwn2 aku je..

Hannanika Chan said...

@kchah - kau stress? mari jumpa aku. aku ada di sp. selalu je ade. mari mari!

Arysha Ismael said...

yeke..la aku xtau..kat mana?bitau nnt leh ronggeng ngan ko...

kamilah best said...

weh nani, kat class kene focus la.. (muke poyo ala2 budak rajin blaja n intelligent) ;p

mi amor

Daisypath Anniversary tickers