Saturday, 21 November 2009

cari pasal ke? ohhh..tak tau pun

salam
bila ada orang cari pasal ngn aku
aku senyap je
pepandai ko la
ko memang pandai
carik pasal lagi
tulis lagi k
ko memang best lah
naikkan rating blog aku,

anyway
aku dah tau sape kau

sebab encik mat dah track down IP address
senang je pun
sebab encik mat kan hebat, blaja network security tu

so
aku dah tau sape kau
kedudukan kau
lokasi kau

tak sangka betul.
aku dh agak dah.


so kepada engkau
teruskan carik pasal ngan aku
enjoy!

dan lagi skali
aku tak terasa sikit pun
wakakakaka
perangai tak matang, mana layan

wakakaka
(gelak besar sebab mengenangkan usaha ko yang sia2 untuk cari pasal ngn aku)

itu urusan ko ngan tuhan sekarang
malas amik port

2 comments:

Koe said...

wah, encik mat sgt hebat weh..
hahaha...
salute2~

April Fimbristylis said...

ala nani, ko siku je org tu, pastu ko henyak2 dia bagi penyek, confirm dia tak buat lg, huhuhu...

mi amor

Daisypath Anniversary tickers