Tuesday, 22 June 2010

berani woa

salam
actually tak berani nak pakai tudung syria ke skul because u'll get lotsa feedback and it's quite uncomfortable. tp today i beranikan diri woa, pakai the anak tudung from YMWT (too bad they stopped the website already) and got lotsa positive feedback (harap2 ikhlas la feedback tu). so, ade sape2 yang jual anak tudung syria yang tak berapa melekat di dahi tak? i tried to tetas my anak tudung syria but still mcm tak puas hati. material kain kot. YMWT tak jual dah. i cuma ada this black colour je, uwaaa. mcm best, boleh buat sendiri and juai ni..err... i tak reti menjahit :P hehe

owh, ini contoh

i pakai ngn shawl jojet yang besar so agak labuh mcm ustazah :P




ade tak sape jual syria or anak tudung tak melekat?

p/s keychah, thanks for the lovely doa' in ur blog post :) lebiu!

9 comments:

Nad.Cydot said...

whoa... sy teringin nk pkai tudung syria.. tapi takut muka nampak so bulat bulat. HUHU

tapi seriously , lawa bila tece pkai tudung ni.. tak melekat kat dahi. fuh, comel wok ! jeles jeles suda.
takleyh jadi la..lepas ni kena gak gi cari 1. nak try ! HAHA.
tak abis abis dengki :P

[z@ck] said...

comel!
=)

-itu gadis- said...

cute la kak nani ^^.nanto nk try gak la pkai ;p

Arysha Ismael said...

love u threeeeeeeeee :P

nani said...

@naddy : hengeee. tulah, td masa awak tegur tece kat skul tatau nak buat muke camner... hehe :P
@zack : thnks zack. muka awak pun comey bila pakai tudung syria
@gadis comey: kat maktab tade org pakai ke? :P try2
@keychah: leb leb u

Md Zaini Zulkufli said...

comelnya..anak sapa ni :)

suraya said...

tapi..if tak melekat..mcm anak tudung keras kdg2 nampak..anyway..anak mata kak nani besarnye...eee..ni pakai contact lens ke natural niee? :P

nani said...

@suraya: huhu. yeke? nampak gak la kan. anak mata pakai contact dear. not natural beauty :)

nurul said...

comel la tunang hg mat..hehe
cute cute cute!!

mi amor

Daisypath Anniversary tickers