Monday, 23 February 2009

main tembak-tembak

salam
hari tu aku ngn tesl friends-for-6-cool-years gi main bola cat atau lebih komersial, paintball.
memula nak main 100 pallets je, tapi oleh kerana syndrome first timer dan gian melebih dan meluap kami tambah lagi 200 pallets making it total = 300. main tak hengat dunia. 5 games, and it was so fun. memang ekstreme+ketahanan fizikal+mental. tapi, tadak sapa yang amik masa gambar tgh battle. sebab, sume org main. haha. malas nk ckp banyak, here are some random pictures.

ni masa nak habiskan pallets. suma dah penat

rehat antara game

ni field dia, luas, byk pokok pisang and agak mencabar gak la

rumet dan aku beraksi

itu sahaja yang boleh dipaparkan
gambar lebam dan luka-luka tidak boleh di tonjol, tapi lebam mmg banyak dan menyakitkan.
especially kepada rumet aku yang kene shortrange shot. memang lebam besar mcm bunga rafflesia. sian dia
however it is, lebam ke, luka ke, it was worth all the money, the bruises and the everything.
best bangat!
(the next day ramai mengadu sakit otot sebab banyak kena mancangkung. haha)

mahu tgk lagi tunggu aku upload kat facebook

7 comments:

Md Zaini Zulkufli said...

jom paintball nanti..nak headshot kamu :p

Hannanika Chan said...

haha. jum. jum tengok sapa yang headshot sape nanti! :P

Your Average Mat said...

wahh.. tag gua kat facebook yang ada gambar gua please.

gda Mokhtar said...

nani, ang tembak ja dua2 mat ni pakai short range...
kalo x reti meh aku ajaq, hehe

Md Zaini Zulkufli said...

uik..pakar shot range dah masuk..kalah la kami dua..

Mr Daha said...

Waa.. bestnyer men paintball. Main kat Cinta Sayang kan? hehe.. Pnah pegi tapi xpnah main. Mahal.. Blanje la.. :P

aniqah a. mokhti said...

hmm aku rs cm kenal je tmpt paintball tu..kt cintasayang ke?? kt s.p ek? ehekss..tmpt aku maen dulu muhahahaha tp tym tu tak glemer sgt..so ktorg pow tauke cina tu mintak murah uhuksss

mi amor

Daisypath Anniversary tickers