Friday, 20 February 2009

seluar panas

hey
ada gadis pakai hot pants diparas aku
sangat mengancam dan sangat menarik
hot pants itu seperti mahu parallel dengan panties
macam pakai panties lah
dah la dia putih gebu!
mak aih
takpa la dalam asrama je pun kan

masalahnya
huhu
bukan aku tak suka
aku 'suka' amat melihatnya
hey
itu lebih bahaya.
cis.
gadis itu tak tahukah perempuan punya nafsu jugak (wpun bukan aku, aku tetap suka memandangnya berlalu pergi ke toilet)

gadis hot pants
kamu memang bisa bikin hidup guru panas!
huhu

maaf ya gadis hot pants. bukan mengutuk. cuma..ntahla..mata dan mulut susah nak tutup


p/s tapi kalau sidai baju di bawah pun pakai hot pants@panties yang mana asrama lelaki itu betul-betul mengadap, apa kejadahnya kan?

7 comments:

gda Mokhtar said...

hehe...
the hot pants girl.
tau la kan ko dlm hostel, tp agak2 la...
kami tak nak buat zina mata hari2...

Your Average Mat said...

post la gambar skit kat sini. Baru la bermakna ...

gua pun nak cuci mata gak.

gda Mokhtar said...

mat gatai!!!

Your Average Mat said...

la... apa salahnya kalau ada gambar sekeping. penyeri entry kan. haha.

K0_E said...

hahaha...
mat, ang g tgk gmbr paan da la..
wat pe sush2 nk suh nani post gmbr...
hahahahaha....
tp kalo nani nk post gak ape slhnye...
LoL~

Hannanika Chan said...

khalil : buat pengetahuan hang, mat ni mat kawan aku la. kalo Mat Zaini yang ckp mcm ni, memang aku belasah habis. tapi kan, mat aku takkan cakap camtu lah.aku kenai dia. berani mat aku ckp camni. hahaha. dunia tebalik

mat & khalil: ceh, hangpa ni. nak gambaq pulak. gatai. pi kawen tengok sendiri lah wehhhh. gambaq takleh kasik. kitorang je boleh tgk, hak persendirian!

Md Zaini Zulkufli said...

kepada ateng : fikir dulu sblm berkata-kata..hahahaha

mi amor

Daisypath Anniversary tickers