Monday, 30 August 2010

balik kampung, eh, kampung la sangat.

sila tanya what am I bringing home for Raya? you all tak tanya i tetap nak jawab *_*
well since I'm working in Langkawi, I have no choice but to bring home this bundle of joy for
Raya.
tadaa!!!

*sila kecur liur semua*
presenting, all the chocs ordered by my frens n relatives (dengan duit ye, jangan haraplah i ni kaya nak bagi free kan noks tp untuk family of course la i blanje kan) whippie~

ini supela cantik order (serius uol, ni sedap hazelnut byk sampai tumpah2)

untuk family - diakui oleh rakan sekerja n family, antara sume hershey's kisses and nuggets, toffee and almond ni plg sedap. mcm daim (lg sedp) tp lembut skit dn berkacang. hehe. i dh jd pakar cokelat sbb ramai pesan, siap hafal harga dah, ask me je harga n kedai mana :P

for my anak sedara, zakir and yeyah, dgn bapak and mak diorang gak. konon2 anak nak makan, sbnrnya mak ayah yang teringin (note that kinder bueno tu ada 8 packets kt dalam)

ni geng bas sekolah yang order. kegemaran ramai. kema cun dgn ustad hensom tp gay. dlm ni ade dadah kot?

ade byk g, but malas nk upload. hehehe. korang belek la gambau first tu yeh *pemalas*

but after i bought all these i was like crazy thinking on how to pack my things since i only can take one cabin bag not exceeding 7kgs (yelah, air asia kedekut sket). however i managed to squeeze in all those delicious calorie enhancer in my luggage! yey! i dah expert sebab dh berkali-kali lepas dr cengkaman orang air asia yang selalu tanya pasal beg! hehe *smile*

skill packing dah hebat (i adalah semangat kerana packing awal)

now i have to worry about my popia nestum and ikan bilis pusing. where to put eh? cn i pretend to be preggy lady? :P

coklat ini di order oleh kengkawan yg i dah tag kat fb ye. jangan cakap i tak tanye. hehe. sebab bila i balik u ol slalu tny takde cokelat ke. hehe. kepada yg tak sempat order i am so sorry order dh tutop coz i malas nk g pekan, jauh tau!



p/s sape rasa kecur liur *gelak jahat* sila order the next time i balik, bulan 12 boleh bawak byk sket coz i pos kereta nek ferry. oh akhirnya axela ku melihat donia! *high beam*

6 comments:

k3ma said...

yeayyy.. sayaaaang nani!!! :))

Gluck Yusof said...

i wanttttt!!! :)

nani said...

@kema: of course i beli, i syg you!
@gluck yusof : alaaaaaa. tak btau awal2. next time keyh? :P

Anonymous said...

kg teacher kt mnew??

nani said...

kampung la sgt kn...ampang selangor. kampung ibu kuala kangsar. kampung ayah ipoh :)

The Headscarf Controversy said...

yayyyy tenkiu laling.. sedap kan cokelat tu.. hazelnut die melimpah ruah huhuhuhu

mi amor

Daisypath Anniversary tickers