Friday, 20 August 2010

kerisauan seorang saya


menjadi aku adalah sangat susah kerana aku perlu pastikan bebudak belajar untuk peperiksaan.
peduli apelah orang nak kata aku ni exam oriented, yang pasti itu hala tuju aku. kalau bebudak tak pass SPM aku memang akan kecewa amat sangat.

Ya Allah ya Tuhanku,
di bulan penuh mulia dan keberkatan ini
aku pohon kau bukakanlah pintu hati kami
menimba ilmu
menjawab dengan tenang
semoga bebudak dapat buktikan yang aku telah menjalankan tugas aku.
ameen

good luck for trial SPM, bebudak :)

p/s oh ya, blog ni dh wajah baru, nak komen sila klik pada callout di sebelah kanan post ye :) comel je

3 comments:

Nad.Cydot said...

auwww , layout comel. ala ala buku conteng gitu.
adeh, jeles argh gini!

nani said...

haha. comel eyh? die punye pn comel gak. awak tu lg pandai dr tece cr2 buat2 layout bagai :P

Nad.Cydot said...

haha,tce perli r tu :P
mna da.. nad buat lyout pun maen taram ja. just mix n match je. hehe

mi amor

Daisypath Anniversary tickers