Sunday, 29 August 2010

sempoi ke gile?


nak tny.
kalau aku nak buat baju kurung corak ni
ok ke tak?


sempoi ke, hancus? orang kata aku gila tak?
nak buat sarung bantal, japanese cotton, macam tak baloi je. huhu.
any suggestion?

11 comments:

Chenta said...

nani yg gile tu la unik.. sebab org xbuat... ok ape.... yg pelik tu menarik...

k3ma said...

gile. :p

nani said...

@chenta : hahaha. takut kene gelak ngn ceggu len je :P takpe lah. redah je
@kema: hahaha. aku agak dh. biar la. buat je, cr populariti, hahaha

Your Average Mat said...

takut mak ko marah je. hehehe

Md Zaini Zulkufli said...

bukan gila..tak btul..haha :p

Gluck Yusof said...

sempoi kot :) orang gila tak pakai baju nie haha

Q said...

nak jadi mak baby dah..nnt orang konpius..hihihi

Fatin Aliyya said...

kak nani, kalo akak buat bj kurung corak ni, dress to kill namanyer tue.haha.:)

Arysha Ismael said...

sempoi tapi seriously u nk buat baju guna ken nih?
:P
suka template baru u~ke cartoon an gitu~

nani said...

@mat : mak aku mmg wajib marah. ape kejadah anak dia ni pelik
@encik mat: yelah, i kn weirdo. u ta suke weirdo eh? :P
@gluck yusof: hahah. yes. org gila mmg tak pakai. depa pakai uniform!
@fatin : hehehe. mmg nak kill certain students yg malas sgt tuh
@kchah : hhehehe. blog ni cr kat mana tah. free jer. hehehe. kalau i buat bj cemana? mengakulah i ni kawan tau? :P

Arysha Ismael said...

nani..i suggest simpan utk buat bedding sheet baby u nnt~amacam?
i bukan xnak ngaku kawan..hahah tapi kanak2 sgt coraknya..simpan utk baby u sure seswai!!!

mi amor

Daisypath Anniversary tickers