Monday, 16 August 2010

cari barang tak jumpa

tanyalah pada si tunang saya tu. kalau saya cari barang tak jumpa-jumpa, sampai tahap boleh menangis.
janganlah barang tu hilang pagi-pagi. memang sepanjang hari aku akan susah hati :(
hari ni tak jumpa buku soalan ramalan gaya pos adabi english SPM. geram sangat.
nasib la dalam staffroom. nak nangis pun malu. :(
harap-harap tak menjejaskan mood.
Ya Allah, ringankanlah bebanku, tunjukkan aku jalan yang lurus.
ameen.

5 comments:

Chenta said...

huhu .same la kite.. kalo cari xjumpe mesti nangis nye...sampai membe2 ckp muke je violent jiwe ko ni kuntum

♥♥ eija ♥♥ said...

ermm....
ja bila kita cari2 tak jumpa...
cuba berhenti kejap tarik nafas... pikir kita dah g mane dengan benda tuu...
:0

iman said...

lama x jenguk ayer hangat..hoi..selamat berpuasa..mai la beli juadah kat bazar airport..pastu, mai antar umah ain n najat..ahahha..kan bagus?
[p/s: nak comment kat shoutmix..xboleh pulak. haish~]

Nora a.k.a Aira said...

Salam Ramadhan =) nora pun kalo xjumpa abrang sedih sangat huhu

zalihazali said...

letak pemantul cahaya, nanti senang jumpa kalau tutup lampu...

mi amor

Daisypath Anniversary tickers