Friday, 11 February 2011

aku yang suka melompat macam kera eh silap, kanggaroo.

seriusly bila g mana-mana akulah yang akan suggestkan gambar melompat sebab biasala kan orang jaguh lompat tinggi dia memang gian sikit nak melompat especially bila ada kamera. haha. ada banyak actually gambar lompat aku tp ni je yang dapat aku kumpulkan setakat ni.

 hampir melompat di pulau redang

 di bukit jalil, after sue's housewarming yang pertama

Krabi, Thailand, spot me.

 Pulau Tuba, Langkawi


Kawah Putih, Ciwidey, Bandung

sampai kat oversea tu aku lompat melompat ni. takde orang nak wat blog contest gambo lompat ke weiii :P
anyway, kalo nak ajak aku amik gambo lompat-lompat jangan segan-segan coz i will always have the mood untuk melompat. hahaks :P

2 comments:

Arysha Ismael said...

ko mmg kuar melompat..jgn smpi time bersanding melompat ye cyg..hahahha.terkejut mak mertua u nnt :P

nani said...

kchah :P
hahaha. mak mertua i sporting. i ajak dia lompat sama :P

mi amor

Daisypath Anniversary tickers