Sunday, 24 May 2009

kasut dan kawan-kawan



kasut aku. aku amik kat padang bola semalam :)

antara kasut dan kawan-kawan
dua-dua aku sayang
semalam, lepas lawan bola ansara
aku mat anis dan rakan-rakan ke umah sue farid.
diorang buat house warming party.
laki bini ni memang rajin betui.
yelah, umah baru diorang kan lepas kawen. bahagia je diorang aku tgk
seronok.
tambah pulak kawan-kawan datang :)
masak
makan
tangok jozan ngan one missed call kat astro
borak
camwhore-ing
menggedik
buat lawak
teringat kenangan sekolah
tanya perkembangan memasing

aduhhhh..
dah tua rupanya.
zaman sekolah dah berlalu selama 7 tahun lepas.
7 tahun weh.
tapi tengok lah.
kitorang masih utuh.
masih gah.
masih kawan.

kawan memang best kan?
nak menggedik pun tak malu
gelak cam hantu pun layan
ngutuk
main baling bantal

aku harap
kite stay macam ni sampai bila-bila. inshaAllah.
pastu kalau memel or sue dapat baby lagi best.
lagi happening tau!
:)

hmm.
aku sayang korang kawan kawan!
dan jugak kasut aku :P

kawan kawan di rumah sue farid :)

aku sayang dia sangat :)

oh ya.
aku ngan mat pun dah kenai dari form 1.
tapi kitorang baru je kapel 1 taun, 7 bulan.
hmm :)
tapi masa kat skul dulu, tak penah nak sembang pun.
tegur sesikit tu adelah.
maklumla.
mat tu kan kesayangan cikgu cikgi
:)
anyway,
aku sangat gembira adanya dia :)
school sweetheart :P
saya cinta kamu mat!
:P
(gedik)

aktiviti semalam di rumah berakhir pukul 2 pagi lebih-lebih.
tak sangka dah pukul 2 pagi.
cepat tul masa berlalu.
aku rasa, macam ni lagi best daripada gi party yang huhahuha.
party dengan kawan-kawan, yang humble dan mesra. borak-borak
:)

*senyum gembira*

3 comments:

Atie Kamil said...

huwaa....
jelesnye.plan nk pegi housewarming sue tu...
tp mcm2 hal jd kt umah ni...
ditambah plak dgn krisis kewangan yg seriuss hehehe

Hannanika Chan said...

@atie : tidok pe lah. next time okey? dun wory, still got time!

Anonymous said...

hehehe...tq for the comment..we are happy,because u all are happy!

mi amor

Daisypath Anniversary tickers