Saturday, 17 July 2010

ape yang saya buat ari ni?



cuba teka gadis-gadis yang hampir hawt ni kerjanya sebagai apa?
a) pekerja catering seri lavender
b)pekerja bank
c) gadis litar muslimah
d) pemain gamelan
e) lain-lain


.
.
.
.
.
.
.
.
aahahahahaha, gila, macam menarik ja cikgu pakai baju koperat kannnnnn?
kehkeh.
hari ni hari seluhur budi.
hari anugerah+open day+pameran+paintball+karaoke+ptndingan dam aji+dart+whatever banyak agi. muahaha. penat sey. jaga tempat pameran pastu balik umah tukar baju koperat datang balik.

gila posing

tapi best, berbaloi coz persembahan memang tiptop dan gamelan sekolah i memang boleh kasi 5 stars lah. best amat!
geram betui ngan colleagues and quartersmate aku yang janji nak masuk tudung dalam tapi bila i sampai dewan semua bawak tudung keluar. uwaaaaa. jadi nampaklah aku seperti robot bebahu bidang dan tegap. hari tu sume kate nak masuk dalam wehhhhh. uwaaa. dahla berapa kerat je yang pakai suar, hehehe, tak ayu sungguh.
ape-ape pun baju koperat skul i mmg hawt, menarik dan tiptop!
thanks to MBG yang hangat habis lah.
seriusly, macho gila kot baju ni :P

jamming lagu rock kapak jap

dengar kata ramai cikgu masuk wad gile. ade betui ke?
kasi statistik sket.

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

alamak purple colour feveret saya ! hehe nani cikgu skool menengah ke rendah? =) samala kita cikgu yea =)

nani said...

nora: skul menengah :)SMK Ayer Hangat Langkawi

mi amor

Daisypath Anniversary tickers