Thursday, 22 July 2010

big day#11: boleh tak?

boleh tak i nak mintak novels for my hantaran?
choices
1. harry potter set
2. lord of the rings set
3. narnia set
4. twilight and breaking dawn
5. dear john and the notebook
6. whatever yang menarik

hahaha. penah orang buat ke?
one more thing, i nak a pair of adidas sports shoes instead of stilettos for hantaran.
is that possible? nanti makcik2 bising tak?

10 comments:

an_nissa89 said...

try la kak nani..breaking the tradition..im on ur side!hehehe~~

[z@ck] said...

its possible..
minta je lah sis..
lagipun untuk kegunaan sis juga.

=)

Nad.Cydot said...

boleh je. lagipun tak semua org buat hantaran letak benda2 cmni.
tak salah kalau nk wujudkan kelainan... try la tece.
takda sapa nak bising lah. lgipun untuk kegunaan diri sndiri gak. :)

nani said...

@nisa: ok2, i will break the chain!
@zack : hehehe. orang muda betui. bukan2, cikgu sports :P
@nad: ngehehe. ok nad. will try. mmg nak guna pun, nak lari bagi kurus sket :P

Q said...

nani, naper mintak twilight and breaking dawn jer??mintak lah full set hard cover lagi...hihihi (kata die hard fan twilight nie).....hhihiih boleh, i pon pernah terfikir..jgn dengar apa orang kata..wat kelainan ler....:)

nani said...

@Q: takdelah die hard fan, cuma minat baca je. heheh. sebab i dah ada new moon and eclipse! :P (itupun dia yang kasi both, so i need those 2 untuk lengkapkan korum)

Md Zaini Zulkufli said...

comel :)

kay kamal said...

mntak aje..id love to hav books for hantaran..berat skit la dulang..n if u tak dpt,meh le dtg my house i have ALL the books u mentioned there

nani said...

@b : hehe
@kay_kamal: hehhe. mmg nak mintak pun, u dah ade? bestnye, selama ni i dok bc org punye je, sbb nk jimat. hehehe :P

Sha.OthMan said...

saye baru t'jumpe blog nie ngan entry nie..harap2 x t'lambat nak share pendapat.. =D

saye rase sgt2 sesuai jadikan novel tuk hantaran tunang or kawin..sbb saye penah tgk dlm b2b someone( x ingat la plak saper), dlm dulang hantaran, ade complete collection of Shopaholic Series by Sophie Kinsella..sgt2 sweet hantaran mcm tue..selitkan personaliti diri kita dlm hantaran kite, baru rase special.. =D saye sokong sgt2 jadikan novel sbg hantaran.. =D

mi amor

Daisypath Anniversary tickers