Saturday, 24 July 2010

si mata kecil



hehe. first reason ever saya nak sangat tonton INCEPTION is tak lain dan tak bukan, si mata kecil, Joseph Gordon-Levitt. Saya mmg sgt minat dia kipas susah mati elektrik bila saya nonton 10 things i hate about you semasa zaman sebelum remaja. aduhhh. dan bila dia hero dalam 500 days of summer saya sangatlah teruja habis! saya suka si mata kecil ini.
btw, inception memeningkan kepala, saya suke konsepnya, cuma mungkin ramai penonton mengeluh ketika van itu tak jatuh-jatuh ke dalam air. penantian itu satu penyiksaan, tahu? apa pun, saya suka, dan saya rasa arthur(gordon-levitt) lebih panas dari cobb (dicaprio) titik.

jamu mata mari?

in 500 days of summer

10 things i hate about you (abaikan lukisan lucah itu)


ok dah dah.
karang encik tunang merajuk pulak.
encik tunang, ini sekadar suke2 je tau.
kamu tetap yang hunk number satu di hati saya.
saya cinta kamu!

4 comments:

k3ma said...

2nd pic tu mati2 aku ingat heath ledger...hoho..apesal mamat ni hot skang????? haha

nani said...

@kema : bg i dr dulu dia hot. muka dia ada iras heath ledger, and he was one of the calon for joker (dark knight) but well, heath menang sket dr dia. hahaha. tgkla inception. dia kurus2 hot. udah nengok?

[z@ck] said...

eyh eyh..
ini yg berlakon dalam GI Joe tu kan.yg jadi jahat tu..
hehehe

Nora a.k.a Aira said...

ehhhhhhhh saya pun minat dia hehe

mi amor

Daisypath Anniversary tickers